Skanea logotyp

5 fördelar med att välja WordPress och Divi Builder för er nya hemsida

bygga ny hemsida med WordPress och Divi Builder


När ni strävar efter att förverkliga er digitala närvaro är det viktigt att välja verktyg som passar ert företag och som ger er hemsida en personlig touch. I en värld av olika byggverktyg, från det enkla till det avancerade, sticker WordPress och Divi Builder ut. På Skanea brinner vi för att skapa nya hemsidor med just dessa två plattformar i vår verktyglåda. Här är fem skäl till varför WordPress och Divi Builder är det perfekta valet för att ge liv åt er kommande hemsida.

1. Obegränsad flexibilitet med WordPress och Divi Builder

Att bygga er nya hemsida med WordPress och Divi Builder ger er frihet utan begränsningar. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna designers ger Divi Builder er möjligheten att dra nytta av dess flexibilitet. Använd förinställda moduler eller skapa enkelt er egen design. Dessutom erbjuder WordPress ett stort utbud av tillägg (plugins) som kompletterar Divi Builder med extra funktioner. För er som har flera WordPress- och Divi Builder-hemsidor finns det även en enkel import/export-funktion som gör det möjligt att återanvända hela sidor eller specifika element mellan olika projekt.

Visuell sidbyggare med omedelbar respons och responsiv design

2. Visuell sidbyggare med omedelbar respons och responsiv design

Divi Builder till WordPress ger er tillgång till en visuell sidbyggare med direkt respons. Gör designändringar på front-end och se omedelbara resultat. Ni kan enkelt skifta mellan responsiva lägen för olika skärmstorlekar, vilket gör det smidigt att skapa en responsiv design som anpassar sig till alla enheter.

3. Mångsidiga moduler för kreativ frihet

Divi Builders visuella sidbyggare inkluderar över +40 moduler i standardpaketet, från enkla text- och bildmoduler till avancerade ”dragspelsmoduler” och kontaktformulär. Dessa moduler kan anpassas med egna CSS-id och -klasser. Dessutom erbjuder vi på Skanea köptillägget DiviFlash, vilket ger betydligt fler moduler och möjligheter för ännu mer mångsidiga hemsidor.

Mångsidiga moduler för kreativ frihet
Sömlös integration med WooCommerce för e-handel till WordPress och Divi Builder

4. Sömlös integration med WooCommerce för e-handel

Behöver ni bygga en e-handelshemsida? Oroa er då inte. WooCommerce, ett av de mest använda tilläggen för e-handel, integreras sömlöst med WordPress och Divi Builder. Bygg en komplett e-handelshemsida från startsidan till utcheckning i kassan. WooCommerce erbjuder dessutom ett brett utbud av moduler och tillägg för att skräddarsy er e-handelsupplevelse.

5. Divi Theme Builder för global designhantering och dynamiskt innehåll

Divi Builders inbyggda Theme Builder möjliggör skapandet av globala headers, footers, 404-sidor och söksidor. Det ger er flexibilitet att ändra dessa mallar direkt på front-end. Theme Builder används även för att skapa anpassade mallar för produkt-, varukorgs- och kassasidor för användare av WooCommerce. Tillsammans erbjuder WordPress och Divi Builder dynamiskt innehåll, vilket effektiviserar designprocessen och skapar en enhetlig struktur.

Ta kontakt med Skanea för att bygga er nya hemsida med WordPress och Divi Builder

Behöver ni en modern och högkvalitativ hemsida? Tveka inte att kontakta Skanea för att bygga er nästa hemsida med WordPress och Divi Builder. Vi garanterar inte bara en imponerande ny hemsida, utan även en långsiktig relation med många fördelar.