Grafisk design

Behöver ni en ny, fräsch look? Vare sig ni behöver en ny grafisk profil, logotyp, layout eller illustration kan vi på Skanea hjälpa er med det grafiska designarbetet.

Våra arbetenBe om offert

Helhetstänkande

När vi gör grafisk design ser vi till att tänka på helheten. Det vi skapar ska funka ihop med ert varumärke, både nu och i framtiden.

Fokus på varumärket

Vi är experter på att knyta dina grafiska element till resten av ditt varumärke. Vi kan både stärka ett gammalt eller skapa ett helt nytt.

 

g

Varierande stilar

Söker du någon med öga för design? Då har du hittat rätt! Vi kan erbjuda olika stilar och uttryck. Designen utgår från er och era preferenser!

Kontakt med tryckerier

Vi skapar för att ge intryck… och för se bra ut på tryck. Vi arbetar med bra tryckerier som får designen att se proffsig ut väl i handen.

Se våra projekt inom grafisk design här!

Nedan visar vi några utvalda projekt Skanea har utfört inom grafisk design. Klicka på dem för att läsa mer!

Finally Lost användarvänlig reseblogg

Finally Lost

Hemsida, Grafisk design

Paus Café kommunicera rätt känsla med grafisk profil

Paus café

Hemsida, Grafisk design

FixOren på Österlen

Hemsida, Grafisk design

CBK Art nystartade företag ville stärka sitt varumärke med stilren logotyp och modern hemsida

CBK Art

Hemsida, Grafisk design

Grafisk profil

En grafisk profil hjälper er att hålla en röd tråd i all kommunikation – och får era kunder att känna igen företaget. Vi hjälper er att sätta färger, typsnitt och användning av logotypen – och mer därtill om ni önskar!

Logotyp

Behöver ni en ny logotyp? Eller vill ni piffa upp en gammal? Vi skapar en logotyp som matchar ert företag och er bransch – enligt era önskemål. Vi har goda kunskaper i vad design och färg kan signalera!

Layouter

Det finns layouter överallt vi tittar! I tidningar, broschyrer, på inbjudningskort… Har ni något liknande som ni behöver hjälp med att ta fram? Det löser vi – färdigt för tryck!

Illustrationer

Olika typer av illustrationer kan tillföra mycket till en design. Det är iögonfallande och unikt! Skanea kan rita både för hand och digitalt.

Hur kan vi hjälpa er?

Fyll i formuläret nedan eller maila oss på hej@skanea.se så hör vi av oss inom kort!

Grafisk design

Kaffe på bryggning…