Grafisk design

Behöver ni en ny, fräsch look? Vare sig ni behöver en ny grafisk profil, logotyp, layout eller illustration kan vi på Skanea hjälpa er med det grafiska designarbetet.

Paus Café Luleå hemsida

Grafisk profil

En grafisk profil hjälper er att hålla en röd tråd i all kommunikation – och får era kunder att känna igen företaget. Vi hjälper er att sätta färger, typsnitt och användning av logotypen – och mer därtill om ni önskar!

Logotyp

Behöver ni en ny logotyp? Eller vill ni piffa upp en gammal? Vi skapar en logotyp som matchar ert företag och er bransch – enligt era önskemål. Vi har goda kunskaper i vad design och färg kan signalera!

Layouter

Det finns layouter överallt vi tittar! I tidningar, broschyrer, på inbjudningskort… Har ni något liknande som ni behöver hjälp med att ta fram? Det löser vi – färdigt för tryck!

Illustrationer

Olika typer av illustrationer kan tillföra mycket till en design. Det är iögonfallande och unikt! Skanea kan rita både för hand och digitalt.

Case: FixOren på Österlen

Nedan visas det grafiska arbetet vi gjorde åt städ- allserviceföretaget FixOren på Österlen. Läs mer om vårt arbete här!

FixOren på Österlen
FixOren på Österlen

Behöver ni hjälp med grafisk design?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör välja Skanea som er grafiska designer!

Skanea är en genuin reklambyrå med sina rötter i södra Skåne. Vi värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss ett uppdrag ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

agsdi-heart

Lång erfarenhet

Vi på Skanea har lång erfarenhet inom grafisk design och strävar alltid efter snygga resultat som uppfyller dina behov gör dig nöjd.

agsdi-refresh

Knyter ihop säcken

Att se en helhet i varumärket är viktigt. Vi är experter på att knyta dina grafiska element till resten av verksamheten.

agsdi-bulb-flash

Kreativitet

Söker du någon med öga för design? Då har du hittat rätt! Vi kan kläcka allt från galna ideér till vackra skapelser.

agsdi-eye

Öga för detaljer

En logotyp på er kaffemugg, en genomgående färg på kontoret, en hemsida med en röd tråd… Vi skapar för att ge intryck!

Hur kan vi hjälpa er?

Kaffe på bryggning…