Webbsidor ikon

SOCIALA MEDIER

Publicering

En lyckad digital närvaro kräver att era sociala kanaler har relevant och engagerande innehåll. Skanea kan ta ett helhetsgrepp om era sociala medier för att optimera närvaron, skapa innehåll och interagera med era befintliga och framtida följare.

Uppföljning

Både Instagram och Facebook har kraftfulla verktyg för att följa upp resultatet av er digitala närvaro. Vi sammanställer statistiken och går igenom den tillsammans med er! Därefter kan ni ta rätt affärsmässiga beslut utifrån framtagen och analyserad data. 

Utbildning

Vi tycker att det är väldigt roligt att jobba med sociala medier. Ett intresse vi tror många företagare kan dela med oss. Men ibland är det svårt att navigera i denna djungel av funktioner. Därför skräddarsyr vi utbildningar för att även ni ska bli stjärnor på sociala medier.

Ta emot beröm

72% betraktar recensioner på sociala medier som lika värdefulla som peronliga rekommendationer från vänner och familj.

w

Besvara kunderna

Företag som engagerar sig i att svara på frågor och kommentarer via sociala medier tjänar mellan 20-40% mer i omsättning per kund.

Syns du inte finns du inte

54% av användarna letar efter produkter på sociala medier. Omdömen och rekomendationer blir allt viktigare vi valet av restaurang och butik.

Skapa ett community

Det blir allt viktigare att skapa en interaktiv gruppkänsla kring varumärken. Sociala medier är den perfekta platsen för detta!

Nyfiken?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör låta Skanea sköta era sociala medier!

Skanea är en genuin reklambyrå med sina rötter i södra Skåne. Vi värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss ett uppdrag ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

%

Intresse för sociala medier

Trendmedvetna

Vi på Skanea är själva aktiva användare på sociala medier och vi håller koll på trenderna åt dig! Du behöver inte tänka på något själv.

ER AUTOPILOT

Vi kan sköta ert företags sociala medier, så att ni kan lägga fokus på det som ni är bäst på. Vi interagerar som om vi var någon av er.

Hur kan vi hjälpa dig?