Behöver ni en ny snygg hemsida?

Skanea är en webbyrå i Skåne som brinner för riktigt bra hemsidor och snygga webbdesigner. Det kan vara svårt att bygga en hemsida på egen hand, och därför hjälper vi gärna till. WordPress är vår plattform och Divi Builder är ett verktyg som gör att vår webbyrå snabbt kan bygga en helt anpassad hemsida åt er.

Vi vet att det är en stor investering, men hos oss får du alltid det mesta och bästa möjliga för pengarna – och riktigt snygga webbdesigner!

agsdi-mobile

Responsiv hemsida

Omkring 60 % av alla dagens webbplats-besök görs via mobilen. Därför är det väldigt viktigt att designa hemsidan med det i åtanke.

agsdi-facebook-like

Enkel att sköta

När vår webbdesigner designat er hemsida kommer vi att hålla en kort utbildning i hur ni själva kan uppdatera bilder och text. Det är busenkelt!

agsdi-zoom

SEO

Vi erbjuder även enkel SEO (sökordsoptimering) av er webbplats. Det innebär att vi anpassar texterna så att ni syns mer på Google. Bra va?

agsdi-tag

Fast pris

Ni får ett fast pris på en ny hemsida direkt innan vi börjar bygga. Det är helt upp till er att välja vad ni vill ha, så fixar vår webbyrå det snabbt och enkelt.

Några hemsidor vi skapat

Stjernplan hemsida
Paus Café Luleå hemsida

5 anledningar till att anlita en webbyrå för att bygga en hemsida

Det kan vara svårt att bygga en hemsida på egen hand och därför finns det många goda anledningar att anlita en webbyrå. Vi listar 5 av dem!

Webbhotell & domän

Vi sätter upp webbhotell och domän för er hemsida utan att ni behöver tänka på allt krångel med servrar, databaser, klienter och SSL-certifikat. Allt för att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt, att utveckla er verksamhet. Vår webbyrå sköter resten, i samarbete med Sydtech!

Design av hemsida

Tillsammans med er designar vår webbdesigner en responsiv webbplats så att ni kan nå ut med ert budskap till er målgrupp på ett snyggt sätt. Vår webbyrå har alltid kunden i fokus och lyfter det som är viktigt, för att ni ska nå ut på rätt sätt och ha en chans att konkurrera! 

Underhåll & säkerhet

Vi vet att ni har mycket att göra, ibland finns det inte tid över till att uppdatera er hemsida. Det krävs mycket kunskap för att bygga en hemsida som klarar hoten online. Vi hjälper er med allt detta!

Användarvänlig hemsida

Vi är en en webbyrå med användaren i fokus när vi bygger hemsidor. Vår webbdesigner utgår alltid från dem som ska besöka och utnyttja er hemsida.

Berätta hur vi kan hjälpa er!

Hemsida
Välj önskade komponenter på hemsidan

Kaffe på bryggning…