Hemsida

Skanea är en webbyrå i Skåne som brinner för riktigt bra hemsidor och snygga webbdesigner som ger resultat. Det kan vara svårt att bygga en hemsida på egen hand, därför hjälper vi gärna till. WordPress är vår plattform och Divi Builder är ett verktyg som gör att vår webbyrå snabbt kan bygga en helt anpassad hemsida åt er.

Våra arbetenBe om offert

Responsiv hemsida

Omkring 60 % av alla dagens webbplats-besök görs via mobilen. Därför är det väldigt viktigt att designa hemsidan med det i åtanke.

Enkel att sköta

När vår webbdesigner designat er hemsida kommer vi att hålla en kort utbildning i hur ni själva kan uppdatera bilder och text. Det är busenkelt!

U

SEO

Vi erbjuder SEO (sökordsoptimering) av er webbplats. Det innebär att vi anpassar texterna så att ni syns mer på Google. Bra va?

Flexibel prismodell

Vi erbjuder olika betalningsupplägg efter era preferenser. Det kan vara fast pris, månadsbetalning eller löpande timkostnad.

Några hemsidor vi skapat

FixOren på Österlen
Bäddar och Ängar
Yoga Sagama
Dansstudion No1
Nolleperioden modern hemsida med tilltalande design åt Nolleperiodsgruppen
Stjernplan
Finally Lost

Webbhotell & domän

Vi sätter upp webbhotell och domän för er hemsida utan att ni behöver tänka på allt krångel med servrar, databaser, klienter och SSL-certifikat. Allt för att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt, att utveckla er verksamhet. Vår webbyrå sköter resten, i samarbete med Sydtech!

l

Design av hemsida

Tillsammans med er designar vår webbdesigner en responsiv webbplats så att ni kan nå ut med ert budskap till er målgrupp på ett snyggt sätt. Vår webbyrå har alltid kunden i fokus och lyfter det som är viktigt, för att ni ska nå ut på rätt sätt och ha en chans att konkurrera!

Underhåll och säkerhet

Vi vet att ni har mycket att göra, ibland finns det inte tid över till att uppdatera er hemsida. Det krävs mycket kunskap för att bygga en hemsida som klarar hoten online. Vi hjälper er med allt detta!

Användarvänlig hemsida

Vi är en en webbyrå med användaren i fokus när vi bygger hemsidor. Vår webbdesigner utgår alltid från dem som ska besöka och utnyttja er hemsida.

Hur kan vi hjälpa er?

Fyll i formuläret nedan eller maila oss på hej@skanea.se så hör vi av oss inom kort!

Hemsida

Kaffe på bryggning…