Skanea logotyp

Webbyrå i Skåne

Nya hemsidor i unik och anpassad design

Vi skapar moderna hemsidor med unik design som anpassas efter ert varumärke och mål, vare sig ni vill ha en ny hemsida eller ändra en befintlig.

Vår syn på hemsidor

Er hemsida är ert skyltfönster.

Vi designar hemsidor som speglar hur ni vill upplevas. Funktionalitet och en bra användarupplevelse är självklarheter, men det är genom design som vi går the extra mile. Vi jobbar aldrig med färdiga mallar, utan bygger varje hemsida utifrån varumärke och syfte för att uppnå en tydlig helhet.

Våra kunder anlitar oss för en skräddarsydd upplevelse.

Några hemsidor vi skapat

Göinge Sten

Drivabolagen

Två Systrar B&B

Setel

Ystad Trafikutbildning

Optimal Advice

Finally Lost

Jitec Maskin

FixOren på Österlen

Cardiac Records

Vad vi erbjuder

Stjernplan

Ny hemsida

Bäst resultat nås när vi är delaktiga från start och bygger en ny hemsida. Vi hjälper er med allt ni behöver från domänköp till lansering.

Finally Lost

Webbshop

Behöver ni hjälp att lansera en ny webbshop eller vill ni börja sälja produkter på er befintliga hemsida? Vi har kunskap inom WooCommerce.

Yoga Sagama

Renovering

Vi erbjuder gärna renovering eller optimering av er befintliga hemsida. Det kan vara allt från en modernisering av design till sökordsoptimering.

Mobilanpassad design

Omkring 60 % av alla dagens webbplats-besök görs via mobilen. Därför är det väldigt viktigt att designa hemsidan med det i åtanke.

Support och utbildning

Vi inkluderar alltid en utbildning i hur ni på egen hand kan göra enklare uppdateringar av texter, bilder och produkter på hemsidan.

Teknisk hjälp

I samarbete med Sydtech hjälper vi er att sätta upp webbhotell, domäner, SSL-certifikat och emailadresser för att ni ska slippa allt krångel.

Jag pratar gärna hemsidor!

Jamie på Skanea, en webb- och mediabyrå i Skåne

Jamie Steinbichler

Kreatör | Fotograf | Webbdesigner