Vi bygger er nästa hemsida!

Skanea är en webbyrå i Skåne som brinner för riktigt bra hemsidor och snygga webbdesigner som ger resultat. Det kan vara svårt att bygga en hemsida på egen hand, därför hjälper vi gärna till. WordPress är vår plattform och Divi Builder är ett verktyg som gör att vår webbyrå snabbt kan bygga en helt anpassad hemsida åt er.

Vad vi erbjuder

l

Skräddarsydd webbdesign

Vi är en en webbyrå som alltid bygger hemsidor med kunden och dess målgrupp i åtanke. På så vis kan vi alltid leverera hemsidor av hög kvalitet.

Webbhotell & domän

I samarbete med Sydtech hjälper vi er med att sätta upp webbhotell, domäner, SSL-certifikat och e-poster för att ni ska slippa allt krångel.

Underhåll & säkerhet

Det krävs mycket tid och kunskap att bygga en hemsida som klarar hoten online. Vi ser till att er hemsida är säker, uppdaterad och har alltid backup.

U

Sökordsoptimering (SEO) & Google Ads

Vi erbjuder sökordsoptimering (SEO) och Google Ads för er webbplats. På så sätt kommer ni kunna synas högt upp på Google för er rätta målgrupp.

Några hemsidor vi skapat

FixOren på Österlen
Bäddar och Ängar
Stjernplan
Yoga Sagama
Finally Lost
Finally Lost
Fredrik Cardiac Andersson
Nolleperioden modern hemsida med tilltalande design åt Nolleperiodsgruppen
Stjernplan

Responsiv hemsida

Omkring 60 % av alla dagens webbplats-besök görs via mobilen. Därför är det väldigt viktigt att designa hemsidan med det i åtanke.

Enkel att sköta

När vår webbdesigner designat er hemsida kommer vi att hålla en kort utbildning i hur ni själva kan uppdatera bilder och text. Det är busenkelt!

Unik design

Vår webbyrå har alltid kunden i fokus och lyfter det som är viktigt. På så sätt kan ni nå ut på rätt sätt och ha en chans att konkurrera i er marknad!

Flexibel prismodell

Vi erbjuder antigen ett fast pris eller en löpande timkostnad beroende på projektets förutsättningar.

Vi brinner för att stärka företags varumärke!

Behöver du hjälp med att bygga en hemsida till ditt företag? Fyll i formuläret nedan eller maila oss på hej@skanea.se för att ställa en fråga eller be om en gratis offert!

Hemsida

Genom att skicka in formuläret ger du ditt samtycke till skanea.se att samla in och spara data från detta formulär.

Kaffe på bryggning…