Skanea logotyp

Våra kunder

Vi arbetar med diverse branscher och lär oss gärna något nytt. Kanske vill ni också klassas som världens bästa kund? Scrolla vidare för att se vem några av dem är eller kontakta oss för att bli en i gänget!

Såhär säger våra kunder

”Vi på Två Systrar B&B är mycket nöjda med Skanea. De har hjälpt oss med helheten när vi startade vårt B&B såsom hemsida, mejl, reklam och sociala medier m.m. Kunniga på allt inom media. Proffsigt bemötande, fina foton och trycksaker. Framför allt alltid lika snabba på att svara och vilja hjälpa en att växa som företag. Vi rekommenderar Skanea starkt!”

Johanna & Sandra Olsson

Ägare, Två systrar B&B

”Jamie från Skanea var jättelätt att samarbeta med, hon var trevlig, snabb och lyhörd och det märktes att projektet var i trygga händer. Dessutom blev resultatet grymt snyggt!”

Sara Stjernholm

Kommunikationsstrateg, LRF

”Skanea är mycket duktiga och proffsiga och lätta att kommunicera med. Jag är verkligen nöjd med deras kompetens och de har ett personligt bemötande och har varit mycket lyhörda för mina idéer. Kan verkligen rekommendera dem.”

Susanne Almqvist

Ägare, FixOren på Österlen

”Vi anlitade Skanea efter rekommendation och är väldigt nöjda med deras arbete och support. Snabba och effektiva, hög kompetens och mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera Skanea framöver.”

Stefan Gensmann

Sales Manager, Kjaerulf Pedersen A/S

”Skanea har hjälpt oss ta fram en strategi för sociala medier. Vi är mycket nöjda, framför allt med hur effektivt dialogen, och processen fortskred fram till leverans. Skanea är snabbt med på noterna om vad vi önskar och leveransen är fläckfri”

Håkan Brandt

General Manager, Beckhoff Automation AB

Vi anlitade Skanea för att med hjälp av drönare filma Tegelbergas fina golfbana från ovan för att bättre åskådliggöra banans unika karaktär och skönhet. Projektet genomfördes på ett professionellt sätt, snabbt och effektivt, och vi är mer än nöjda med slutresultatet varför vi varmt kan rekommendera Skanea för liknande uppgifter!”

Tegelberga Golfklubb