Några av våra kunder

Vi har dem bästa kunderna – helt opartisk åsikt alltså… Scrolla vidare för att se vem dem är och vad vi hjälpt dem med. Kanske vill du också klassas som världens bästa kund?

“Skanea och Jamie Andersson har hjälpt oss ta fram en strategi för sociala medier. Vi är mycket nöjda, framför allt med hur effektivt dialogen, och processen fortskred fram till leverans. Jamie är snabbt med på noterna om vad vi önskar och leveransen är fläckfri”

Håkan Brandt

General Manager, Beckhoff Automation AB

Vi valde Skanea då vi ville ha ett reklamföretag med unga, nytänkande och driftiga medarbetare.

Dessutom tycker vi det är viktigt med ett litet företag som sätter kunden i fokus och kan det lokala närområdet och vet hur man når ut till rätt målgrupp digitalt

Håkan & Kerstin Olsson

Ägare, Nybyggets Granar

“Jamie från Skanea var jättelätt att samarbeta med, hon var trevlig, snabb och lyhörd och det märktes att projektet var i trygga händer. Dessutom blev resultatet grymt snyggt!”

Sara Stjernholm

Kommunikationsstrateg, LRF

“På Skanea får vi snabbt hjälp med vår hemsida. Jamie fixar allt vad vi behöver hjälp med för vår restaurang angående hemsida och menyer enligt våra önskemål på ett korrekt och professionellt sätt”

Thony & Irini Borglin

Ägare, Kamaki

“Professionell copywriting med stor omsorg och noga bakgrundsforskning. Deadlinen respekteras och SEO sökorden upprepas flertal gånger”

Dr. Ali Bagher

VD, Estetikcentrum

“Jag vände mig till Skanea därför att jag ville anlita ett mindre lokalt företag. De är mycket duktiga och proffsiga och lätta att kommunicera med. Jag är verkligen nöjd med deras kompetens och de har ett personligt bemötande och har varit mycket lyhörda för mina idéer. Kan verkligen rekommendera dem.”

Susanne Almqvist

Ägare, FixOren på Österlen

Vi anlitade Skanea för att med hjälp av drönare filma Tegelbergas fina golfbana från ovan för att bättre åskådliggöra banans unika karaktär och skönhet. Projektet genomfördes på ett professionellt sätt, snabbt och effektivt, och vi är mer än nöjda med slutresultatet varför vi varmt kan rekommendera Skanea för liknande uppgifter!”

Tegelberga Golfklubb

Vår samarbetspartner

IT-support | Webbhotell | Office 365

Hur kan vi hjälpa er?

Kaffe på bryggning…