Foto och film

Skanea är en mediabyrå som levererar foto och film i Skåne till företag, både från marken och från luften. Vi levererar professionell kvalitet med en smidig och modern uppställning av det senaste inom foto och film vare sig det gäller produkt-, mat-, porträtt-, drönarfoto eller liknande för film.

Vad vi erbjuder

Anpassat till varumärket

Våra produktioner inom foto och film är noggrant genomtänkta och förmedlar tydligt känsla och budskap bakom varumärket.

.

Heltäckande kunskap

Vi på Skanea har både kunskap och utrustning för att hjälpa våra er med flera olika områden inom foto och film.

Hög kvalitet

Vi levererar foto och film av högsta kvalitet. Högupplöst, proffsigt utseende och en bra helhet som ger er hemsida ett ordentligt lyft!

Bekvämt, tryggt och kul

Vi tror på en härlig stämning vid alla fotograferingar! Därför ser vi till att kunden känner sig bekväm och trygg framför kameran.

Produkt- & miljöfoto

En bild säger mer än 1 000 ord. Rätt produktfoto, vare sig det är en vara eller en tjänst, kan vara avgörande för att en försäljning ska bli av. Våga sätt era produkter i centrum och låt dem tala för sig själv – vi utför produktfoto i Skåne.

Fru M - Lavendel produktfoto
Miljöfoto - Bäddar & Ängar
Miljöfoto - Bäddar & Ängar
Fru M - Citron & Fläder produktfoto
Julmarknad - Bäddar & Ängar

Porträttfoto

Är ni i behov av porträttfoton till nya visitkort eller fotografering av er personal? Skanea tar både professionella porträttfoton och lekfulla gruppbilder. Vi lägger stort fokus på att era värderingar genomsyrar i varje foto som tas.

Rebecka Odell - Lundatandvård - personal porträtt
Rebecka Odell - Lundatandvård - personal porträtt
Heidi Gross - Lundatandvård - personal porträtt
Heidi Gross - Lundatandvård - foto företag

Matfoto

Vill ni få det att vattnas i munnen på era kunder? Genom professionella matfoton kan ni förmedla vad er restaurang står för. Med korrekt ljussättning och smickrande vinklar talar maträtten för sig själv.

dammsugare

Film

”En bild säger mer än 1000 ord”. Tänk då hur mycket ni kan förmedla med rörliga bilder! En film kan vara ett effektivt och roligt sätt att presentera och sprida er produkt, ert varumärke och budskap.

Drönare

Med ny teknik skapas nya möjligheter. Skanea erbjuder foto och film med drönare i 4K-upplösning, vilket möjliggör fantastiska vyer med drönare från tidigare omöjliga vinklar. Att vår fantasi sätter gränserna är numera sant. Skanea erbjuder professionell foto och film med drönare i Skåne, anpassad för just ert företag och ert budskap.

Mariero Gård rapsfält drönarfoto
Mariero Gård från ovan drönarfoto
Mariero Gård Östra Värlinge drönarfoto Skåne

Vi brinner för att stärka företags varumärke!

Behöver ni hjälp med foto & film? Fyll i formuläret nedan eller maila oss på hej@skanea.se för att ställa en fråga eller be om en gratis offert!

Foto & film

Genom att skicka in formuläret ger du ditt samtycke till skanea.se att samla in och spara data från detta formulär.

Kaffe på bryggning…