Skanea logotyp

Mediabyrå i Skåne

Foto och film som väcker intresse

Vi producerar professionella foton och filmer som fångar uppmärksamhet och väcker intresse. Materialet anpassas alltid efter ert varumärke och mål.

Vår syn på foto & film

Foto & film förmedlar ert budskap.

Vi skapar professionella foton och filmer som fångar er målgrupps uppmärksamhet. Allt från ljus till färger, ljud och omgivning är delar som spelar en viktig roll i hur ert varumärke upplevs. I vår moderna värld är foto och film en fantastisk möjlighet till storytelling.

Våra kunder anlitar oss för en skräddarsydd upplevelse som går utanför ramen av de klassiska studioporträtten.

Några foton & filmer vi skapat

Vad vi erbjuder

Paus Café kommunicera rätt känsla med grafisk profil

Fotografering

Vi fotograferar allt som krävs för att spegla ert varumärke på ett snyggt sätt. Miljöbilder, personalporträtt, matbilder och mycket mer!

Stjernplan

Drönare – foto & film

Fotografering och filmning med drönare är unikt och allt mer populärt. Vi har behörighet att skapa snyggt innehåll från luften.

Produktfoto Skåne

Videoproduktion

Ta hjälp av oss för att nå ut med en reklamfilm, inspirerande berättelse till sociala medier eller för internt utbildningssyfte. Vi filmar åt er!

Varierande stilar

Vi kan erbjuda olika stilar och uttryck för det vi skapar. Det visuella utgår alltid från er och era preferenser, för att passa kontexten kring ert varumärke.

En bra upplevelse

Vi tror på en härlig stämning vid alla produktioner! Därför ser vi till att ni känner er bekväma och trygga framför kameran.

Rådgivning

Behöver ni rådgivning kring manus eller vilken typ av material ni är i behov av? Vi ger gärna råd kring er visuella marknadsföring i form av foto och film.

Jag pratar gärna foto och film!

Jamie på Skanea, en webb- och mediabyrå i Skåne

Jamie Steinbichler

Kreatör | Fotograf | Webbdesigner