Foto & film

Skanea är en mediabyrå som levererar foto och film i Skåne till företag, både från marken och från luften. Vi leverar profesionell kvalitet med en smidig och modern uppställning av det senaste inom foto och film vare sig det gäller produkt-, mat-, porträtt-, drönarfoto eller liknande för film.

agsdi-heart

Förmedlar känsla

Foto och film är de perfekta verktygen för att förmedla en känsla kring sitt varumärke. Vi får er målgrupp att lära känna er och det ni står för.

agsdi-camera

Modern utrustning

Vi jobbar med modern utrustning för foto och film. Vår vision är att leverera den bästa kvalitén med hjälp av en relativt enkel uppsättning.

agsdi-ribbon

Hög kvalitet

Vi levererar både foto och film av högsta kvalité i Skåne. Högupplöst, proffsigt utseende och en bra helhet är vår melodi! Ge er hemsida ett ordentligt lyft!

agsdi-facebook-like

Bekvämt och kul

Att vara bekväm framför kameran kan vara svårt – men vi ser det som vårt jobb att hjälpa er. Vi tror på en härlig stämning vid alla våra fotograferingar!

Film

Återigen. En bild säger mer än 1000 ord. Tänk då hur mycket ni kan förmedla med rörliga bilder! En film kan vara ett effektivt och roligt sätt att presentera och sprida er produkt, ert varumärke och budskap.

Matfoto

Vill ni få det att vattnas i munnen på era kunder? Genom professionella matfoton kan ni förmedla vad er restaurang står för. Med korrekt ljussättning och smickrande vinklar talar maträtten för sig själv.

dammsugare

Porträttfoto

Är ni i behov av porträttfoton till nya visitkort eller fotografering av er personal? Skanea tar både professionella porträttfoton och lekfulla gruppbilder. Vi lägger stort fokus på att era värderingar genomsyrar i varje foto som tas.

Rebecka Odell - Lundatandvård - personal porträtt
Rebecka Odell - Lundatandvård - personal porträtt
Heidi Gross - Lundatandvård - personal porträtt
Heidi Gross - Lundatandvård - foto företag

Produkt- & miljöfoto

En bild säger mer än 1 000 ord. Rätt produktfoto, vare sig det är en vara eller en tjänst, kan vara avgörande för att en försäljning ska bli av. Våga sätt era produkter i centrum och låt dem tala för sig själv – vi utför produktfoto i Skåne.

Fru M - Lavendel produktfoto
Miljöfoto - Bäddar & Ängar
Miljöfoto - Bäddar & Ängar
Fru M - Citron & Fläder produktfoto
Julmarknad - Bäddar & Ängar

Drönare

Med ny teknik skapas nya möjligheter. Skanea erbjuder foto och film med drönare i 4K-upplösning, vilket möjliggör fantastiska vyer med drönare från tidigare omöjliga vinklar. Att vår fantasi sätter gränserna är numera sant. Skanea erbjuder professionell foto och film med drönare i Skåne, anpassad för just ert företag och ert budskap.

Mariero Gård rapsfält drönarfoto
Mariero Gård från ovan drönarfoto
Mariero Gård Östra Värlinge drönarfoto Skåne

Berätta hur vi kan hjälpa er!

Foto & film
Vad kan vi hjälpa er med?

Kaffe på bryggning…