Foto & film

Skanea är en mediabyrå som levererar foto och film i Skåne, både från marken och från luften, till företag. Vi leverar profesionell kvalitet med en smidig och modern uppställning av det senaste inom foto och film.

Produktfoto Skåne

Matfoto

  Vill ni få det att vattnas i munnen på era kunder? Genom professionella matfoton kan ni förmedla vad er restaurang står för. Med korrekt ljussättning och smickrande vinklar talar maträtten för sig själv.

Porträttfoto

Är ni i behov av porträttfoton till nya visitkort eller fotografering av er personal? Skanea tar både professionella porträttfoton och lekfulla gruppbilder. Vi lägger stort fokus på att era värderingar genomsyrar i varje foto som tas.

Produktfoto

En bild säger mer än 1 000 ord. Rätt produktfoto, vare sig det är en vara eller en tjänst, kan vara avgörande för att en försäljning ska bli av. Våga sätt era produkter i centrum och låt dem tala för sig själv – vi utför produktfoto i Skåne.

Drönarfoto

Med ny teknik skapas nya möjligheter. Skanea erbjuder drönarfoto i 4K-upplösning, vilket möjliggör drönarfoto med fantastiska vyer från tidigare omöjliga vinklar. Att vår fantasi sätter gränserna är numera sant.

Film

Återigen. En bild säger mer än 1 000 ord. Tänk då hur mycket ni kan förmedla med rörliga bilder! En film kan vara ett effektivt och roligt sätt att presentera och sprida er produkt, ert varumärke och budskap.

Drönarfilm

Med ny teknik kan även en liten gårdsbutik eller en lokal fotbollsförening ha råd att marknadsföra sig med en hollywoodfilm. Skanea erbjuder professionell drönarfilm i Skåne, anpassad för just ert företag och ert budskap.

FILM

PORTRÄTTFOTO

Rebecka Odell - Lundatandvård - personal porträtt
Rebecka Odell - Lundatandvård - personal porträtt
Heidi Gross - Lundatandvård - personal porträtt
Heidi Gross - Lundatandvård - foto företag

Matfoto

dammsugare

PRODUKT- & miljöFOTO

Fru M - Lavendel produktfoto
Miljöfoto - Bäddar & Ängar
Fru M - Svartpeppar produktfoto
Miljöfoto - Bäddar & Ängar
Julmarknad - Bäddar & Ängar
Fru M - Citron & Fläder produktfoto
Julmarknad - Bäddar & Ängar
Miljöfoto - Bäddar & Ängar

DRÖNARFOTO

Mariero Gård rapsfält drönarfoto
Mariero Gård från ovan drönarfoto
Mariero Gård Östra Värlinge drönarfoto Skåne

Nyfiken på foto och film i Skåne?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör välja Skanea som leverantör av foto och film i Skåne!

Skanea är en genuin reklambyrå med sina rötter i södra Skåne. Vi värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss ett uppdrag ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

%

Engagerade kreatörer

Flexibla

Att vara flexibla och tillgodose era önskemål är vår specialitet! Talesättet “one size fits all” är inget vi tillämpar i vårt arbete – vi anpassar oss.

Genuina

Vi som är Skanea är oerhört professionella när det kommer till uppdrag, men framförallt är vi genuina vilket återspeglas i vad vi skapar.

agsdi-camera

Vi har koll på det senaste inom foto och film i SKåne

Hur kan vi hjälpa er?

Kaffe på bryggning…