Skanea logotyp

Lokal hjälp med reklam och marknadsföring i Vellinge

Skanea är en komplett webb- och mediabyrå i Vellinge som levererar helhetslösningar inom reklam och marknadsföring genom hemsidor, foto & film, grafisk design med mera.

Skanea - det självklara valet för marknadsföring och reklam i Vellinge

En självklar kontakt för marknadsföring i Vellinge

Skanea är en webb- och mediabyrå i Vellinge som erbjuder lokal fullservice inom marknadsföring och reklam.

Våra främsta styrkor är design och användarupplevelser. Dessutom har vi ett vältränat öga för lyckade koncept och varumärken. Våra kunder anlitar oss för ett långsiktigt, lättsamt och personligt samarbete där vi erbjuder en mångsidig helhet inom marknadsföring.

Med ett modernt synsätt och trevligt bemötande är Skanea det självklara valet för reklam och marknadsföring i Vellinge.

Andra i området anlitar oss för att få:

Personlig kontakt

Ett partnerskap med oss är lättsamt och förtroendeingivande. Tack vare vår storlek bygger vi nära relationer med våra kunder.

Ett långsiktigt bollplank

Med en stor bredd av tjänster har vi möjlighet att hjälpa till med det mesta inom marknadsföring. En kontakt — många möjligheter till utveckling i Vellinge.

Design med ett syfte

Vårt arbete är alltid grundat i förberedelser och en målsättning. Vi gör research, lyssnar på önskemål och designar utifrån er målgrupp för ett pricksäkert resultat.

Ta reda på mer om Skanea

Är du intresserad av hjälp med reklam och marknadsföring i Vellinge? Klicka på länkarna nedan för att ta reda på mer om oss, eller skicka en kontaktförfrågan.

Tjänster

Case

Kunder

Fördelar med att anlita en lokal byrå

N

Lokala anknytningar

Som er lokala webb- och mediabyrå har vi en djupare förståelse för den lokala marknaden. Vi relaterar till er som beställare och håller koll på er målgrupp.

N

Hjälpen är nära

Eftersom vi befinner oss i Vellinge innebär vår geografiska närhet smidigare möjligheter till möten, vilket är värdefullt när ni behöver hjälp eller vill bolla ett snabbt beslut.

N

Gynnsamt

Tillsammans hjälps vi åt att stärka närområdet genom att gynna varandras verksamheter. Effektivt och långsiktigt med fokus på en gynnsam marknadsföring.