Skanea logotyp

Case: Två systrar B&B

Vi blev kontaktade av systrarna Johanna och Sandra Olsson med en önskan om hjälp att skapa ett helhetskoncept för deras kommande Bed & Breakfast i Skurup. Arbetet inkluderade strategisk rådgivning, logotyp, hemsida, fotografier, grafisk design, annonsering och mer. Ett nytt varumärke skapat från grunden!

Kategorier: Hemsida, Foto, Grafisk design, Copy

Case - Två Systrar BnB - Grafisk design och hemsida av Skanea
Två Systrar B&B moodboard

Två Systrar B&B moodboard

Process

Tillsammans med systrarna gjorde vi en omfattande analys av deras önskemål, konkurrens, inredning, namn och mer därtill. Genom att skapa moodboards kunde vi hitta en tydlig riktning som systrarna identifierade sig med – en familjär och industriell känsla.

Genom att börja skapa den grafiska profilen kunde vi snabbt gå vidare till att designa hemsidan och konsultera vid köp av inredning. Därefter byggde vi vidare varumärket med en komplett fotografering, mer grafisk design, annonsering och så vidare.

Kärnvärden

Dessa kärnvärden formulerades tidigt i processen och utgjorde en central del av vårt arbete för att uppnå bästa möjliga resultat:

Familjärt

Industriellt

Jordnära

Resultat

Arbetet med Två Systrar B&B resulterade i ett helhetskoncept som innehöll allt som behövdes för att starta upp företaget och nå ut till gästerna. Nu driver Johanna och Sandra sitt B&B med en tydlig röd tråd som matchar deras personligheter. Sommaren 2022 var snabbt uppbokad med övernattande besökare som gav fina omdömen om känslan på plats.

Resultat Två Systrar B&B

Resultat Två Systrar B&B

Två Systrar B&B - logotyp

Två Systrar B&B - logotyp

Två Systrar B&B - frukost

Två Systrar B&B - rum

Två Systrar B&B - rum

”Vi på Två Systrar B&B är mycket nöjda med Skanea. De har hjälpt oss med helheten när vi startade vårt B&B såsom hemsida, mejl, reklam och sociala medier m.m. Kunniga på allt inom media. Proffsigt bemötande, fina foton och trycksaker. Framför allt alltid lika snabba på att svara och vilja hjälpa en att växa som företag. Vi rekommenderar Skanea starkt!”

Johanna & Sandra Olsson

Ägare, Två Systrar B&B