Skanea logotyp

Case: Setel

Setel, en elfirma på i hjärtat av Österlen, vände sig till oss med en tydlig vision – att modernisera sin befintliga webbplats och stärka sin digitala närvaro. Ledorden ”trovärdig”, ”kompetens” och ”erfarenhet” skulle genomsyra projektet och hjälpa Setel att tydligare kommunicera sin expertis till sina kunder. Detta målet uppnådde vi genom att skapa en ny webbplats, uppdatera bildmaterialet och utföra sökmotoroptimering. Se resultatet nedan!

Kategorier: Hemsida, Foto, Copy & SEO

Setel's hemsida resultat
Processen

Processen

Process

För att uppnå målet med moderniseringen genomförde vi en omfattande process där det första steget var att identifiera målgruppen och syftet med projektet. Det blev snabbt klart att en ny webbplats krävdes för att lyfta fram Setel som Österlens ledande elfirma. För att uppnå detta mål var både nya fotografier och sökmotoroptimering avgörande komponenter. En annan viktig insikt som framkom från våra inledande möten var att centrera deras varumärke, särskilt deras färgpalett med den mörkblåa färgen som bas och deras orangea färg som accentfärg. Dessa färger hade tidigare inte lyfts tillräckligt tydligt för att ge den önskade effekten.

Kärnvärden

Dessa kärnvärden formulerades tidigt i processen och utgjorde en central del av vårt arbete för att uppnå bästa möjliga resultat:

Kompetens

Erfarenhet

Trovärdighet

Resultat

Samarbetet med Setel resulterade i en webbplats som är visuellt tilltalande och informativ, vilket framhäver deras trovärdighet och kompetens. Dessutom har vi lyckats optimera webbplatsen för att ranka högt i Google-sökningar, vilket hjälper dem att möta konkurrensen på Österlen.

I jämförelsen mellan den gamla och den nya webbplatsen ser vi en betydande förändring som positionerar Setel som en modern och professionell aktör inom elektrikerbranschen. De har nu en stark digital närvaro som är redo att stödja deras fortsatta framgång på Österlen, samtidigt som de betonar sin trovärdighet och kompetens i allt de gör

Setel bilar

Setel bilar

Gänget på Setel

Gänget på Setel

I arbetet

I arbetet