Skanea logotyp

Case: FixOren på Österlen

FixOren på Österlen är ett städ- och allserviceföretag i Österlen-trakterna som drivs av Susanne Almqvist. Med start i december 2020 var och är deras mål att göra vardagen skönare och miljön lite grönare för sina kunder. Tjänsterna de erbjuder är främst städ, seniorservice, hemservice, barnpassning, husdjurs- och hustillsyn. När det kommer till städning nischar de sig mot naturliga och miljövänliga produkter. Hösten 2020 blev Skanea anförtrodda arbetet med FixOren på Österlen. Arbetet resulterade i en heltäckande varumärkesidentitet som innehöll en logotyp, färgpalett och typsnitt med tillhörande visitkort, flyers och hemsida för städföretaget.

FixOren på Österlen webbyrå bygger hemsida och hemsidor
FixOren på Österlen - process

FixOren på Österlen - process

Process

Tillsammans med Susanne diskuterade vi på djupet vilka mål, förväntningar, behov, krav och värderingar som behövde uppfyllas för det bästa möjliga resultatet. Genom omfattande intervjuer och en målgruppsanalys fick vi en tydligare bild av företaget och branschen – Susanne ville sticka ut som ett milövänligt och personligt bolag.

Fokus på hemsidan var att representera företaget på ett tydligt och tilltalande vis med hjälp av väl utvalda bilder, träffsäker copywriting och en sökordmotorptimering.

Kärnvärden

Dessa kärnvärden formulerades tidigt i processen och utgjorde en central del av vårt arbete för att uppnå bästa möjliga resultat:

Personligt

Lokalt

Miljömedvetet

Resultat

Skapandet av varumärket FixOren på Österlen resulterade i en inbjudande och tydlig varumärkesidentitet. Susanne är numera fullbokad, har anställda och toppar sökresultaten på våra utvalda sökord. Vi har sedan start varit hennes helhetspartner som kontinuerligt ger råd kring hennes marknadsföring.

Fixoren på Österlen hemsida

Fixoren på Österlen hemsida

FixOren på Österlen Varumärkesidentitet Färgpalett

FixOren varumärkesidentitet

FixOren på Österlen - logotyp

FixOren på Österlen - logotyp

Fixoren på Österlen SEO

Fixoren på Österlen SEO

FixOren på Österlen Caddy mockup

FixOren på Österlen Caddy mockup

”Jag vände mig till Skanea därför att jag ville anlita ett mindre lokalt företag. De är mycket duktiga och proffsiga och lätta att kommunicera med. Jag är verkligen nöjd med deras kompetens och de har ett personligt bemötande och har varit mycket lyhörda för mina idéer. Kan verkligen rekommendera dem.”

Susanne Almqvist

Ägare, FixOren på Österlen