Skanea logotyp

Case: Drivabolagen AB

Under hösten 2021 fick vi en förfrågan från Drivabolagen AB, ett nationellt dagligvaruhandelsföretag med bas i Osby, om ett långsiktigt samarbete för att ta hand om deras grafiska designbehov.

Nu, nästan två år senare, har vårt samarbete blomstrat. Vi är stolta över det nära partnerskapet vi har utvecklat och hur vi kontinuerligt hjälper dem med allt från grafisk design och webbdesign/SEO till foto och filmproduktion samt hantering av deras sociala medier. Vi har verkligen sett en positiv förändring i deras varumärkesidentitet. Fortsätt läsa för att upptäcka skillnaderna!

Drivabolagen Mockup
Processen med Drivabolagen hemsida och varumärke

Processen med Drivabolagen hemsida och varumärke

Process

Drivabolagen AB:s process har varit en lång och spännande resa, rikligt fylld med projekt av varierande karaktär. Vi har fått möjligheten att delta i många roliga och utmanande uppdrag, som har krävt engagerade möten på företagets huvudkontor för att säkerställa en nära och effektiv kommunikation med alla inblandade parter.

I varje projekt har det varit av yttersta vikt att noggrant analysera och identifiera det grundläggande problemet för att kunna erbjuda en passande lösning som möter behoven hos vår huvudsakliga målgrupp. Vi har arbetat hårt för att vara målinriktade och effektiva i vårt tillvägagångssätt för att nå de övergripande målen och leverera enastående resultat.

Kärnvärden

Dessa kärnvärden formulerades tidigt i processen och utgjorde en central del av vårt arbete för att uppnå bästa möjliga resultat:

Kompetens

Erfarenhet

Trovärdighet

Resultat

Vi är stolta över att ha bidragit till Drivabolagen AB:s framgång genom att skapa och implementera en omfattande helhetslösning. Denna lösning omfattar en helt ny sökmotoroptimerad webbplats, en försäljningspresentation, en grafisk profil, en grafisk manual, en LinkedIn-manual samt professionella fotografier tagna både på kontoret och i butiksmiljö. Vi har även utformat produktkort och toppskyltar till produktställ, och ännu mer.

Sammanfattningsvis har vi hjälpt företaget att utveckla en helt ny varumärkesidentitet som på ett aktuellt och modernt sätt representerar dem. Vi är glada över att ha kunnat leverera en omfattande lösning som kommer att stärka Drivabolagen AB:s närvaro och bidra till deras fortsatta framgång på marknaden.