3D-visualisering

Står ni inför ett projekt men har svårt att förmedla detta? Vi på Skanea erbjuder fotorealistiska 3D-visualiseringar som förvandlar era drömmar och visioner till bilder eller filmer. Med fotorealistiska 3D-visualiseringar kan ni effektivisera ert arbete genom att bland annat presentera det pågående projektet, se resultatet i förväg och minimera risken för missförstånd.

Paus Café Luleå hemsida

Nyproduktion

 Bygger ni nytt? I så fall är det ett utmärkt tillfälle att låta fotorealistiska 3D-visualiseringar överta er digitala marknadsföring med både bilder och videor. Missa inte chansen att presentera era pågående projekt.

Konceptualisering

Konceptualiseringar kan vara svåra att förmedla i förväg och passar därför utmärkt för 3D-visualiseringar. 

Inomhusmiljöer

Vid bland annat renovationer kan 3D-visualiseringar passa perfekt för att hoppa in i framtiden och se resultatet i förväg. Med fotorealistiska visualiseringar kan det vara svårt att urskilja datortillverkade material från riktiga.

Utomhusmiljöer

Ska ni anlägga en tomt? Bygga altan? Eller varför inte en hel park? Med 3D-visualiseringar är det lätt att övertygas om resultatet och får det svårt att se skillnad på den verkliga och datortillverkade vegetationen.

Galleri

BEHÖVER DU HJÄLP MED 3D-VISUALISERING?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör välja Skanea som leverantör för 3D-visualiseringar!

Skanea är en genuin reklambyrå som värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss ett uppdrag ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

såhär fungerar det:

1. Kontakt

Vid första kontakt diskuteras projektet med ingående detaljer. Ritningar, skisser, bilder och videos skickas för att kunna fortsätta till modellering.

 

2. Modellering

Modellering påbörjas utefter överenskommelse och arbetas med fram till första granskning.

 

3. Granskning (1)

Granskning av modelleringen görs, där vi modelleringen godkänns innan 3D-visualiseringen. 

 

4. 3d-visualisering

Objekt, texturer, vegetation, ljus med mera läggs på modelleringen. Bilder och/eller videor skapas inför nästa granskning.

 

5. granskning (2)

En andra granskning utförs innan leverans. Detaljer fastställs för att uppnå bästa möjliga resultat.

 

6. leverans

Bilderna och/eller videorna är nu fastställd utefter överenskommelse och materialet paketeras för leverans.

 

Hur kan vi hjälpa er?

Kaffe på bryggning…