Webbsidor ikon

TEXT & SEO

Copywriting

Trots att en bild säger mer än 1000 ord så kan en välformulerad meningen vara minst lika viktig. Skanea skapar redaktionellt material som kan publiceras i sociala kanaler, nyhetsbrev, press och på hemsidor. Vi kan även hjälpa er med företagsbloggen!

Search Engine Optimization

En hemsida har oftast ett syfte. För att syftet ska uppfyllas behöver hemsidan trafik, gärna trafik från den målgrupp som är intressant. Skanea kan optimera din hemsida för att komma högt upp på Google vid sökning av relevanta ord och meningar.

Bloggen ger mer trafik

Företag som har en blogg får 55% mer trafik än företag som inte har en.

U

Sökningar dominerar

70,6 % av all webbtrafik kommer från sökmotorer. Det gäller att synas vid sökning för att nå ut!

Google är närodlat

Lokalt sök får ca 50% av besökarna att besöka det lokala företaget inom en dag.

Sikta högt

75% av de som söker på Google går aldrig längre än den första sidan av sökresultat. 

Nyfiken?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör välja Skanea som leverantör av text & SEO!

Skanea är en genuin reklambyrå med sina rötter i södra Skåne. Vi värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss ett uppdrag ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

%

Språkpoliser

fantasifulla

Behöver ni en text som fångar uppmärksamhet? En berättelse med så många detaljer att läsaren kan ta på känslan? Vi skriver så pennan glöder, med stor glädje och sprakande fantasi!

kameleonter

Det är viktigt att återspegla företaget i de texter man publicerar. Vi på Skanea är riktigt bra på att iklä oss rocken som en tillfällig medarbetare, och sätter oss gärna in i det ni gör och står för.

Hur kan vi hjälpa dig?