Möt oss över en kaffe

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid öppna för nya team-medlemmar. Till våra uppdrag handplockar vi de som passar bäst för ändamålet. Vi värdesätter därför olika kompetenser, erfarenheter och intressen som kan komplettera teamet idag. Så tveka inte att höra av dig till oss!

 

VAD KRÄVS AV MIG?

Att jobba för, hos eller med Skanea förutsätter en viss kompetens och talang. Men med det sagt krävs inte en specifik utbildning eller ett visst antal års erfarenhet. Vi lägger enbart fokus på vad du faktiskt kan och vem du är som person.

Vi söker team-medlemmar som vill utvecklas, har ett brinnande intresse för att skapa content och utför arbetet med ett leende på läpparna. Ett tillräckligt driv räcker långt för att kunna vara en fantastisk tillgång.

HUR GÅR DET TILL?

Du vet bäst själv vad du kan, och vad som kan vara intressant för oss att veta. Så skriv ihop något, exempelvis ett klassiskt cv, skicka exempel på saker du skapat så som bilder eller en film. Tveka inte, alla sätt är bra så länge du själv tror på det!

Precis som vid möten med våra kunder så vill vi gärna träffa dig under avslappnade former, gärna över en kopp kaffe, för att veta mer om vem du är och din bakgrund.

Berätta om dig själv

Kunskapsnivå

GDPR - Godkännande