FixOren på Österlen

,
FixOren på Österlen

FixOren på Österlen är ett städ- och allserviceföretag i Österlen-trakterna. Med start i december 2020 är deras mål att göra vardagen skönare och miljön lite grönare för de i behov av deras tjänster. Tjänsterna som de erbjuder är städ och flyttstäd, seniorservice, hemservice, barnpassning, husdjurs- och hustillsyn. Städningsmässigt nischar de sig mot naturliga och miljövänliga produkter och använder nästan uteslutande såpa, bikarbonat, ättika och andra huskurer.

Ni kan läsa här för att ta reda på mer om FixOren och deras tjänster.

Uppdrag: FixOren

Vårt uppdrag åt FixOren var att utveckla en varumärkesidentitet innefattande logotyp, färgpalett och typsnitt. Dessa använde vi för att designa deras visitkort och slutligen en hemsida som representerar företagets mål, behov och värderingar.

Resultat

FixOren på Österlen

Arbetet med FixOren resulterade i en grafisk profil innehållande logotyp, färgpalett och typsnitt med tillhörande visitkort och hemsida.  

Som ett städ- och allserviceföretag med miljö och kvalitet som viktiga komponenter ville vi att detta skulle framgå i såväl färgpaletten som typsnitten. I logotypen ville vi även där återspegla företagets miljötänk (och så klart städ) genom att, på ett subtilt vis, använda en vattendroppe och ett löv.

Allt samman togs vidare till hemsidan för att knyta ihop säcken.

Jag vände mig till Skanea därför att jag ville anlita ett mindre lokalt företag. De är mycket duktiga och proffsiga och lätta att kommunicera med. Jag är verkligen nöjd med deras kompetens och de har ett personligt bemötande och har varit mycket lyhörda för mina idéer. Kan verkligen rekommendera dem.

– Susanne Almqvist, ägare till FixOren på Österlen

Behöver ni hjälp med grafisk design eller hemsidor?

Färdigheter

, , ,

Upplagt på

2 december, 2020

Kaffe på bryggning…