Vad kan vi erbjuda dig?

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder ditt företag en bred repertoar av tjänster med allt från konsultering inom ekonomisk strategi till designen av din logga. Vi vill ta ett helhetsgrepp på ditt företags utveckling och tillsammans med dig identifiera behov som med hjälp av oss kan ta din affärsidé till nästa nivå.

 

Sociala medier

Innehåll 

För att synas på de sociala nätverken, och attrahera din målgrupp, krävs det att dina sociala kanaler har relevant och engagerande innehåll. Därför hjälper vi dig att skapa detta! Så att fler får upp ögonen för din grymma affärsidé.     

Annonser

 Eftersom nästan alla använder sociala nätverk finns här även en mängd potentiella kunder. Detta gör dessa nätverk till ett perfekt ställe att annonsera på. Vi hjälper dig att skapa en effektivt och engagerande annons som når din målgrupp och ökar din kundkrets.  

Uppföljning

Både Instagram och Facebook har kraftfulla verktyg för att följa upp resultatet av din annons. Vi sammanställer statistiken och går igenom den tillsammans med dig! Så att du kan ta rätt beslut om hur framtida annonser ska se ut.       

 Utbildning

Vi tycker det är väldigt roligt att jobba med sociala medier. Ett intresse vi tror många företagare kan dela med oss. Men ibland är det svårt att navigera i denna djungel av funktioner och knappar. Därför skräddarsyr vi utbildningar för att även du ska bli en stjärna på sociala medier. 

Webbsidor

Webbhotell & domän

Vi sätter upp webbhotell och domän för era hemsidor utan att ni ska behöva tänka på allt krångel med servrar, databaser och klienter. Allt för att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt, att utveckla er verksamhet.

Design

Tillsammans med er designar vi och utvecklar hemsidan så att ni kan nå ut med ert budskap till er målgrupp. Vi vet att en hemsida som utnyttjas på rätt sätt är ett värdefullt verktyg i kommunikationen med kunden.  

Underhåll & säkerhet

Vi vet att ni har mycket att göra, ibland finns det inte tid över till att uppdatera hemsidan. För att sidans säkerhet ska vara på en högnivå krävs det även att denna uppdateras. Vi hjälper er med allt detta!

SEO

När er hemsida är skapad behöver den besökare. Att optimera hemsidan så att den syns högt upp i sökmotorerna så som Google. Det är detta som SEO, search enginge optimizing, innebär. Att er hemsida når fler av er målgrupp. 

E-handelslösning 

Om ni vill använda we hemsida till att sälja era produkter eller tjänster kan vi hjälpa er även med detta. Vi skräddarsyr tillsammans med er en lösning som passar er och er verksamhet. 

Content

Grafisk design

Behöver ni en logga eller behöver ni kanske en broschyr om ert företag? Oavsett vilket behov ni har hjälper vi er att skapa den grafik ni behöver för att driva er verksamhet.  

Filmproduktion

Att en bild säger mer än 1000 ord har ni kanske hört. Tänk hur mycket ni kan förmedla med rörliga bilder! En film kan vara ett effektivitet och roligt sätt att presentera och sprida er produkt, ert varumärke eller budskap.

Fotografering

Vi hjälper er med produktfoton, bilder till visitkort, bilder till era sociala kanaler och mycket mer!  Genom professionella bilder kan ni förmedla vad ert varumärke står för och vad ni gör. Ett perfekt sätt att visa upp sig för kunder.

Copywriting

Trots att en bild säger mer än 1000 ord så kan en välformulerad meningen vara lika viktig. Vi skapar redaktionellt material som kan publiceras i sociala kanaler, hemsidor, nyhetsbrev och press.

Strategier

Varumärkesstrategi

The Corporate Brandig Toolkit

Vi utvecklar ert företags varumärke genom modellen The Corporate Branding Toolkit vilket innebär att en analys görs av ert företag ur tre vinklar: vision, kultur och image. Genom att titta på ett företags genom dessa tre vinklar och analysera skillnader i dessa kan utvecklingsmöjligheter för ert varumärke identifieras. Den grundläggande tanken är att när ett företags vision, kultur och image är samstämmiga skapas ett starkt varumärke som ökar möjligheterna för ert företag att lyckas på marknaden.  

Vision

Elementet “vision” handlar om vilka mål företagets styrande enhet har för företaget. Vad är företagets syfte? Åt vilken riktning ska företaget utvecklas, till exempel vilka kunder eller vilka produkter ska vi satsa på? Vad står vårt varumärke för? 

Kultur

Elementet “Kultur” handlar om organisationens beteende, värden och attityder. Finns ett beteende och attityd som stämmer överens med den vision som företaget har? Praktiserar ni de värden som varumärket står för? 

Image

Elementet “image” handlar om hur intressenter utanför verksamheten ser på företaget. Till exempel media, kunder, eventuella aktieägare, allmänheten, för att nämna några. Stämmer deras bild överens med visionen och kulturen som finns?   

Hur kan vi hjälpa dig?

13 + 3 =