Behöver ni en snygg hemsida?

Skanea är en webbyrå i Skåne och Luleå som brinner för riktigt bra hemsidor och snygga webbdesigner. Det kan vara svårt att bygga en hemsida på egen hand, och därför hjälper vi gärna till. WordPress är vår plattform och Divi Builder är ett verktyg som gör att vår webbyrå snabbt kan bygga en helt anpassad hemsida åt er.

Vi vet att det är en stor investering, men hos oss får du alltid det mesta och bästa möjliga för pengarna – och riktigt snygga webbdesigner!

Svalner Skatt & Transaktion hemsida
Julklappar till personal hemsida
Kamaki hemsida
Mejeriets Padel hemsida
Sydtech hemsida
Envida hemsida
Re-new hemsida
Ctj Bygg
Elmation

Responsiv hemsida

Omkring 60 % av alla dagens webbplats-besök görs via mobilen. Därför är det väldigt viktigt att designa hemsidan med det i åtanke. Det gör vi på Skanea!

Enkel att sköta

När vår webbdesigner designat er hemsida kommer vi att hålla en kort utbildning i hur ni själva kan uppdatera bilder och text. Det är busenkelt!

U

SEO

Vi erbjuder även sökordsoptimering av er webbplats. Det innebär att vi anpassar texterna så att ni syns mer på Google. Bra va?

Fast pris

Ni får ett fast pris på en ny hemsida direkt innan vi börjar bygga. Det är helt upp till er att välja vad ni vill ha, så fixar vår webbyrå det snabbt och enkelt.

Webbhotell & domän

Vi sätter upp webbhotell och domän för er hemsida utan att ni behöver tänka på allt krångel med servrar, databaser, klienter och SSL-certifikat. Allt för att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt, att utveckla er verksamhet. Vår webbyrå sköter resten, i samarbete med Sydtech!

Design av hemsida

Tillsammans med er designar vår webbdesigner en responsiv webbplats så att ni kan nå ut med ert budskap till er målgrupp på ett snyggt sätt. Vår webbyrå har alltid kunden i fokus och lyfter det som är viktigt, för att ni ska nå ut på rätt sätt och ha en chans att konkurrera! 

Underhåll & säkerhet

Vi vet att ni har mycket att göra, ibland finns det inte tid över till att uppdatera hemsidan. Det krävs mycket kunskap för att bygga en hemsida som klarar hoten online. Vi hjälper er med allt detta!

Användarvänlig hemsida

Vi är en en webbyrå med användaren i fokus. Vår webbdeisgner utgår alltid från dem som ska besöka och utnyttja er hemsida. Användarens behov avgör hur vi ska bygga en hemsida!

Nyfikna på hemsida via vår webbyrå?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör välja Skanea som leverantör av er moderna webbplats!

Skanea är en genuin reklambyrå med sina rötter i södra Skåne och Luleå. Vi värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss att bygga en hemsida ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

Skanea

Hur kan vi hjälpa er?

Kaffe på bryggning…