Hemsida

Webbhotell & domän

Vi sätter upp webbhotell och domän för er hemsida utan att ni behöver tänka på allt krångel med servrar, databaser, klienter och SSL-certifikat. Allt för att ni ska kunna fokusera på det som är viktigt, att utveckla er verksamhet.

Design

Tillsammans med er designar vi och utvecklar en responsiv hemsida så att ni kan nå ut med ert budskap till er målgrupp. Vi vet att en hemsida som utnyttjas på rätt sätt är ett värdefullt verktyg i kommunikationen med kunden.  

Underhåll & säkerhet

Vi vet att ni har mycket att göra, ibland finns det inte tid över till att uppdatera hemsidan. För att sidans säkerhet ska vara på en högnivå krävs det även att denna uppdateras. Vi hjälper er med allt detta!

E-handelslösning

Om ni vill använda er hemsida till att sälja era produkter eller tjänster kan vi hjälpa er även med detta. Vi skräddarsyr tillsammans med er en lösning som passar er och er verksamhet.

Vi är en webbyrå i Skåne

Behöver du en snygg ny hemsida?

Skanea är en webbyrå i Skåne som brinner för riktigt bra webbsidor. Det kan vara svårt att uppdatera en gammal hemsida på egen hand, och därför hjälper vi gärna till. WordPress är vår plattform och Divi Builder är ett verktyg som gör att vi snabbt kan bygga en helt anpassad hemsida åt dig.

Vi vet att det är en stor investering, men hos oss får du alltid det mesta och bästa möjliga för pengarna!

Nyfiken på vår webbyrå i Skåne?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör välja Skanea som leverantör av er moderna hemsida!

Skanea är en genuin reklambyrå med sina rötter i södra Skåne. Vi värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss ett uppdrag ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

Responsiv

Omkring 60 % av alla dagens webbsite-besök görs via mobilen. Därför är det väldigt viktigt att designa hemsidan med det i åtanke. Det gör vi på Skanea!

Enkel att sköta

När vi designat din hemsida kommer vi att hålla en kort utbildning i hur du själv kan uppdatera bilder och text. Det är busenkelt!

U

SEO

Vi erbjuder även sökordsoptimering av din hemsida. Det innebär att vi anpassar texterna så att du syns mer på Google. Bra va?

Fast pris

Du får ett fast pris på en ny hemsida direkt innan vi börjar bygga. Det är helt upp till dig att välja vad du vill ha, så fixar vi det snabbt och enkelt.

Hur kan vi hjälpa dig?