Webbsidor ikon

ANNONSERING

Sociala medier

Annonsering i sociala medier är ett av dem främsta sätten att nå sina tilltänkta kunder. Via sociala medier når dem i ett avslappnat läge där dem scrollar efter inspiration – och där dyker ni upp med den perfekta varan! Vi hjälper er i annons-djungeln.

Google

Hur många gånger har ni googlat något i era liv? Vi gissar VÄLDIGT många gånger. Likaså gör era kunder det – och om ni inte finns där i sökresultaten då kommer dem att välja en konkurrent som gör det. Så vad säger ni – dags att annonsera på Google? 

Effektiva resultat

73% av alla som marknadsför på sociala medier anser att deras satsningar varit “effektiva på något vis” eller “väldigt effektiva” för verskamheten.

U

Sökningar dominerar

98% av alla som googlar väljer ett företag som dyker upp på första sidan av sökresultat.

Det kan vara svårt att nå dit utan att annonsera sin hemsida, så det är värt en investering!

Närvara för att tjäna

57% av konsumenterna säger att sociala medier influerar deras shopping. Så, visa upp era produkter i kanalerna.

Tjäna din dubbla investering

I genomsnitt ser de flesta företag en återbäring på 200% på sin investering när de köper Google Ads. Det är lovande siffror!

Nyfiken?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör välja Skanea som leverantör av annonsering!

Skanea är en genuin reklambyrå med sina rötter i södra Skåne. Vi värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss ett uppdrag ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

%

Koll på resultaten

SEGMENTERING

Hur når man företagets målgrupp? Genom att annonsera! Vi kan bena ut och fiska fram de som nappar på annonserna för ditt företag.

ANPASSNING

Vi släpper inte tyglarna när er annons är publicerad. Om det behöver bromsas, svängas om eller ökas på så gör vi det längs vägen.

Hur kan vi hjälpa dig?