Webbsidor ikon

ANNONSERING

Sociala medier

Behöver ni en logga eller behöver ni kanske en broschyr om ert företag? Oavsett vilket behov ni har hjälper vi er att skapa den grafik ni behöver för att driva er verksamhet.  

Google

Att en bild säger mer än 1000 ord har ni kanske hört. Tänk hur mycket ni kan förmedla med rörliga bilder! En film kan vara ett effektivitet och roligt sätt att presentera och sprida er produkt, ert varumärke eller budskap.

Effektiva resultat

73% av alla som marknadsför på sociala medier anser att deras satsningar varit “effektiva på något vis” eller “väldigt effektiva” för verskamheten.

U

Sökningar dominerar

98% av alla som googlar väljer ett företag som dyker upp på första sidan av sökresultat.

Det kan vara svårt att nå dit utan att annonsera sin hemsida, så det är värt en investering!

Närvara för att tjäna

57% av konsumenterna säger att sociala medier influerar deras shopping. Så, visa upp era produkter i kanalerna.

Tjäna din dubbla investering

I genomsnitt ser de flesta företag en återbäring på 200% på sin investering när de köper Google Ads. Det är lovande siffror!

Nyfiken?

Vilken tur för vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa er. Låt oss förklara varför ni bör välja Skanea som leverantör av annonsering!

Skanea är en genuin reklambyrå med sina rötter i södra Skåne. Vi värdesätter härliga och långa samarbeten för fruktsamma resultat. Om ni anförtror oss ett uppdrag ser vi till att göra allt i vår makt för att göra er mer än nöjda.

%

Koll på resultaten

SEGMENTERING

Hur når man företagets målgrupp? Genom att annonsera! Vi kan bena ut och fiska fram de som nappar på annonserna för ditt företag.

ANPASSNING

Vi släpper inte tyglarna när er annons är publicerad. Om det behöver bromsas, svängas om eller ökas på så gör vi det längs vägen.

Hur kan vi hjälpa dig?